• Workshops van Ramkeramiek Kunstkring Duiven jan. 2019

  4 december 2017

   1 Workshop: Boetseer elkaar!                                

  Dit is hèt uitje voor je familie of bedrijf!

  Met een groep vanaf 7 personen ben je welkom op afspraak in het atelier. Daar ga je degene die tegenover je zit, proberen na te boetseren in klei. Hierbij kijk je eens goed hoe diegene er uit ziet en dat leidt altijd weer tot ontdekkingen, commentaar en de nodige grappen. Je leert van de docent alles over de anatomie van het hoofd en goed kijken levert al snel een mooi portret op.

  Lees meer >> | 1000 keer bekeken

 • Verslagje Expo Kunstverkoop Diaconessenkerk

  6 november 2017

  Kunstverkoop 2017 Arnhem 

  Het is alweer voorbij, de kunstverkoop in de Diaconessenkerk op 4 november, voor de derde keer met veel enthousiasme georganiseerd door Ineke de Vries. De bezoekers, die om 10 uur s' morgens al voor de deur stonden werden  hartelijk ontvangen door één van de kunstenaars. In de mooie lichte ruimte van de kerk kon men het werk van 25 kunstenaars bekijken. De bezoekers toonden veel interesse, en met de muziek van twee pianisten en een gitarist was er een fijne sfeer. En dat kwam zeker ook door de verse taart en koffie die door de koster en zijn vrouw werden geserveerd. 

  Lees meer >> | 785 keer bekeken

 • Expositie 'Voorgeschoteld'

  29 september 2014

   

   

  Beste vrienden vriendinnen  en kunstliefhebbers,

   

  Welkom op de opening op 5 oktober in Arnhemse brasserie Dudok!  Begintijd van de opening is 16.00 uur. Gezellig met een hapje, een drankje en een interview met Esther van Groeningen! 

   

  Esther viert het 20-jarig bestaan van haar Arnhems Keramiek Atelier. Ze heeft daartoe 20 kunstenaars en grafisch ontwerpers uitgenodigd om haar gegoten schotels te beschilderen en te bewerken. Het reslutaat is deze bijzondere jubileumexpositie "Voorgeschoteld'. Waaronder mijn schaal 'Aardewerk'.  Graag tot ziens aanstaande zaterdag 5 oktober!

   

   

   

  Lees meer >> | 748 keer bekeken