Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • Emma (12 maart 2019): .Erg leuke site, met veel ansichten en foto's die ik nog niet eerder had gezien. Groeten en succes met de site groeten, Emma www.wiebelter.info
  • Olga Potters (7 maart 2019): Begin januari 2019 heeft Kristine een workshop portret boetseren gegeven aan mijn close family, een groep van 11 deelnemers, zoals kinderen, man, broer, zus en aanhang. In een kort tijdsbestek (2,5 uur) wist Kristine ons erg professioneel te begeleiden naar een mooi, kunstzinnig en bijzonder waardevol resultaat. Ik raad deze workshop dan ook van harte aan en vooral om de volgende redenen: -Relationeel: Erg leuk om samen met mensen die je goed kent op deze manier artistiek bezig te zijn. Je leert elkaar weer beter en vooral ook op een andere manier kennen wat een verrijking is voor relaties. -Resultaat: Door de vakkundige begeleiding en sfeer die Kristine weet te creeren komt eenieder tot resultaten die er mogen wezen. na afloop bakt Kristine de geboetseerde portretten zodat deze nu een mooie plaats hebben kunnen krijgen in ons huis. Een tastbare herinnering naar een mooie middag en een beeldende verrijking van ons huis!
  • tys damhuis (15 december 2014): wou wat ziet dit er goed uit zeg blijf gewoon zo door gaan. je maakt echt erg mooi werk vind ik. met veel groeten tys damhuis .nl
  • Anja (20 november 2014): Op 3 november een kaartconsult met Kristina gehad. De kaarten en het spel zijn fantastisch ontworpen. Intrigerende kaarten! Bijzonder hoe het Benedictijnse gedachtegoed toepasbaar is in het moderne leven van een leek. Het consult ijlt nog steeds na in mijn gedachten ...Het heeft mij waardevolle inzichten gegeven om verder over na te denken & te gaan toepassen! Dankjewel Kristina ! Ik heb die middag een keramieke hangertje gekocht gemaakt door Kristina waar een prachtige tekst bij hoort, deze tekst paste precies bij de kaartlezing.! Door het hangertje te dragen word ik er steeds aan herinnerd. Ps Ik vroeg zelf om de hangers te mogen bekijken Kristina komt daar absoluut niet zelf mee!
  • Suzanne (7 november 2014): Wat een heerlijk inspirerend spel. Handig voor in de praktijk. En dan ook nog zo mooi uitgevoerd. Het was genieten! Van de goede begeleiding. Van wat het teweeg bracht. En lekker zitten in de zon...... Dank voor een gezellige middag.
  • Jos Hordijk (4 november 2014): We waren met ons vieren op 1 november en de voorbereiding zag er goed uit. Toen we begonnen met de verschillende kaarten begreep ik niet precies wat er bedoeld werd, maar dat bezwaarde me niet. Zo trokken we drie groepskaarten om tot een groepsvraag te komen. Daarna mochten we een persoonlijke vraag formuleren. Ik moest wel even denken of ik echt mijn meest persoonlijke vraag zou stellen, maar ik heb dat wel gedaan. De regels waren geloof ik, vragen stellen en je terughoudend opstellen. Woorden als; officium, virtus en stabilitas zeggen mij niets. Toch vind ik zeker dat ze in het spel moeten blijven, anders gaat het Benedictijnse van het spel verloren. Die begrippen wil ik me graag eigen maken. Nog meer theorie uitleg over deze woorden was aan mij zeker besteed geweest. De andere theorie over de priorin en de abdis enz. vond ik ook leuk, want in tegenstelling tot de andere begrippen ken ik deze begrippen wel. De uitleg vooraf was ook keurig verzorgd. Alle randvoorwaarden waren heel goed op orde. De taart en het sap in de zon waren overheerlijke verrassingen. Het tempo lag hoog, dat was echt jammer, want er was veel om naar aanleiding van je prachtige kaarten over te praten. Al met al vond ik het een zeer waardevolle bijeenkomst. Koester het kwetsbare, dan neem ik mee als leidraad voor de volgende stappen.
  • kristine (3 november 2014): een proefje